Folder en brochures

Folders en brochures

De Koninklijke NotariĆ«le Beroepsorganisatie heeft van veelvoorkomende onderwerpen brochures uitgebracht. Wilt u zo’n folder ontvangen? Vul het formulier in, dan sturen wij de gevraagde brochure(s) per mail.

Welke folders zijn er?

 • Hoe regel ik mijn nalatenschap
 • Samen verder: over samenwonen, trouwen en geregistreerd partnerschap
 • Een erfenis, wat nu? Alles over een erfenis krijgen
 • Hoe regel ik mijn nalatenschap? Alles over het maken van een testament
 • Wie geeft u het vertrouwen? Over het testament, levenstestament en volmacht
 • Waar zeg ik ja tegen? Taken en verantwoordelijkheden voor de vertrouwenspersoon of gevolmachtigde bij leventestament.

Aanvragen

  Welke brochure wilt u ontvangen?

  Hoe regel ik mijn nalatenschapSamen verderEen erfenis, wat nuHoe regel ik mijn nalatenschap?Tarieven en vrijstelling voor erfbelasting & schenkbelastingWie geeft u het vertrouwen?Waar zeg ik ja tegen? Taken en verantwoordelijkheden

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.